Projecten

E-mail Response Management Systeem (fase B), VVV Texel

De Texelse Vereniging van Logiesverstrekkers (TVL) heeft na implementatie van het E-mail Response Management Systeem bij de VVV-Texel de stap gezet voor fase B. Dit betekent dat naast de e-mail beantwoording ook een aantal andere interactieve diensten gemeenschappelijk kunnen worden ontwikkeld zoals promotie, verhuur van accommodatie, administratieve afhandelingen en telefoonbeantwoording.

De VVV Texel kan deze technische diensten aanbieden en de uitvoering op zich nemen zodat de toeristische ondernemers zich volledig kunnen richten op het gastheerschap.

Initiatiefnemers

VVV Texel met steun van de Provincie Noord-Holland.

Voordelen

Nieuwe know how en technologie wordt voor een groot aantal kleine ondernemers beschikbaar doordat er onder regie van de VVV Texel gezamenlijk geïnvesteerd wordt in een eenduidig systeem. Hierdoor is afstemming en samenwerking mogelijk. Behalve rechtstreeks reserveren is met het nieuwe systeem ook de bezetting van de toeristische accommodatie op het eiland op internet te lezen.

Bijzonderheden

Voor deze tweede fase van het digitaliseren van het toeristisch bedrijfsleven is nieuwe software ontwikkeld.

Startdatum: 01-11-2001

Looptijd: 1 jaar

Leader bijdrage: € 9.781,00

Website:

BEKIJK EEN VAN ONZE PROJECTEN

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland