Projecten

Slide 1

Avontuurlijk kamperen bij de boer

Startdatum: 01-06-2018

Looptijd: 2 jaar

Leader bijdrage: € 77.500,00

Website:

Avontuurlijk kamperen bij de boer

Op zorgboerderij de Novalishoeve op Texel wordt een terrein ingericht voor 12 innovatieve verblijfsaccomodaties (waarschijnlijk yurt’s) met aanpalend gebouw met sanitaire ruimte, slechtweervoorziening en waar het duurzame energiesysteem wordt aangelegd. Hiermee vindt een verlenging plaats van de verblijfsrecreatie op deze agro-eco toeristische locatie, maar daarnaast biedt het de cliënten in de dagbesteding weer een andere vorm van begeleid werk. Naast reguliere gasten gaat specifieke aandacht uit naar het verblijf van gezinnen met kinderen/jongvolwassenen die een gelijksoortige problematiek hebben als hun werkende lotgenoten op de Novalishoeve.·

De totale investering van dit project is meer dan € 400.000.  De verblijfsaccomodaties worden buiten LEADER geraliseerd. LEADER Kop van Noord-Holland draag € 77.500 bij aan het gebouw voor sanitair en slechtweer voorzieningen met een energieneutrale installatie en Infrastructuur op het kampeerterrein die zorgt voor een inclusieve kampeerlocatie.

 

 

BEKIJK EEN VAN ONZE PROJECTEN

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa inversteert in zijn platteland