Projecten

Slide 1

Informatie & Meetingpoint Energy & Health Campus

Startdatum: 01-05-2018

Looptijd: 3 jaar

Leader bijdrage: € 204.000,00

Website: www.ehcampus.com

Informatie & Meetingpoint Energy & Health Campus

Studeren aan zee, dat wordt in de toekomst realiteit in Petten. Op het streng beveiligde onderzoeksterrein in de duinen van Petten, waar onder andere de reactor staat, komt straks een internationale campus: De Energy & Health Campus.

Studenten en bedrijven zullen daar hun kennis met elkaar gaan delen. De aanwezigheid van de campus zorgt voor werkgelegenheid in de regio en moet ruimte bieden voor open innovatie.

Er wordt door de aanwezige duinbedrijven al hard gewerkt aan deze ontwikkeling. Een stap in die richting is de realisatie van een Informatie en Meetingpoint, waar bezoekers laagdrempelig kennis kunnen nemen van de innovaties op het gebied van energie en (nucleare) geneeskunde.

Om de realisatie van het informatiepunt mogelijk te maken investeert LEADER Kop van Noord-Holland maximaal € 204.000 in de realisatie, tot een maximum van 50% van de daadwerkelijke investeringen.

BEKIJK EEN VAN ONZE PROJECTEN

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland