Projecten

Slide 1

Het Bos Roept!

Startdatum: 27-02-2018

Looptijd: 1 jaar

Leader bijdrage: € 197.000,00

Website: www.hetbosroept.nl

Het Bos Roept!

100 jaar geleden zwommen hier vissen. Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en reeën. Omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. En luister: hier wordt u 's avonds getrakteerd op het gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze op de trek zijn. Welkom op: het bos roept! Een verrassende kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en... natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld dan u gewend bent.

Deze bijzondere kampeergelegenheid Het bos roept! is ook buiten het reguliere seizoen open. Dát biedt mogelijkheden voor liefhebbers van sneeuw op de takken. Voor langlaufers. Voor schaatstochters. Voor bikkels op de mountainbike. Want weet: droge voeten, warme douches, gezelligheid en knetterend hout vuur zijn hier uw deel.

LEADER draag circa € 197.000 bij aan de verdere ontwikkeling van “Het Bos Roept!”, de camping in het Robbenoordbos. Het totale project bedraagt zo’n € 624.000. Met deze investering worden er vijf verblijven en drie tenten, die volledig opgaan in hun omgeving, bio-based en circulair gebouwd. Bewustwording van het samen één zijn met de (natuurlijke) omgeving en de manier waarop we natuurlijk kunnen leven staat hierbij centraal. “Het Bos Roept!” biedt hiermee originele en vernieuwende verblijfsaccommodaties, waarbij gasten de mogelijkheid hebben om kennis te maken met de omgeving, de natuur, het bos, het wad, de Afsluitdijk en de grotere omgeving. 

BEKIJK EEN VAN ONZE PROJECTEN

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland